Spouštíme sbírku na Donio.cz, podpoříte nás?

22. 03. 2023

K blížícím se pátým narozeninám Zelenečského časopisu se chceme posunout dále. Proto jsme se rozhodli spustit sbírku na Donio.cz na tisk časopisu. K tomuto kroku nás přiměla i podpora  některých čtenářů, kteří nás oslovili v minulých dnech po neúspěšné žádosti o obecní grant. Na druhé straně jsme si vědomi, že nikdo nemá v dnešní době peníze nazbyt. Za jakoukoliv vaši podporu proto budeme vděčni a současně ji budeme brát i jako impuls do další práce.

Zelenečský časopis píšeme od roku 2018 především v elektronické podobě. Zaměřujeme se na dění v Zelenči a širším okolí. Nejsme ale konkurencí obecnímu zpravodaji. Zajímá nás místní historie, rádi dokumentujeme hezká místa i komunitní život a snažíme se obsáhnout vše významné, co se v obci děje.

Časopis je a bude i nadále neziskový projekt, který děláme ve svém volném čase. Rádi bychom ale několikrát ročně přinesli svým čtenářům i opravdový časopis, tedy tištěné číslo. A k tomu potřebujeme pomoc. Rozhodli jsme se proto oslovit všechny, kterým dává časopis smysl a spouštíme sbírku na Donio.cz na jeho tisk a grafickou úpravu se startovní cílovou částkou 25 tisíc. Pokud by se podařilo vybrat víc, budeme samozřejmě rádi a veškeré výdaje na tisk si budete moci ověřit na transparentním bankovním účtu. Pokud se naopak cílová částka nevybere, Donio Vám peníze vrátí. Podpořit nás můžete tady v odkazu na sbírku

Pro naše dárce jsme připravili symbolické odměny, ale pokud časopisu fandíte, můžete jej samozřejmě podpořit jen tak.  Za jakoukoliv podporu už teď děkujeme!

Ondřej KOPA

Sdílet článek

 

 

 

Poslední tištěné číslo

Novinky na síti