Zelenečský tenis vstupuje do další sezóny

30. 08. 2021

Zelenečský tenis vstupuje do další sezóny. Věřme, že už ji nenaruší žádná koronavirová přestávka a odehrají se všechny mistrovské zápasy. Tenis hrají na zelenečských kurtech nejen děti ale i dospělí. Další zájemci se můžou přijít podívat na tradiční dny otevřených dveří ve středu 8. září od 18 hodin. O zelenečském tenisu jsme si povídali s trenérkou Růženou Krtkovou z Top Tennis Academy.

Na jaké úspěchy se budete snažit v letošním roce navázat?

V letošním roce bude tenisová škola v jarních měsících navazovat na pokračování mistrovských zápasů, které hraje již 10 let. Počítáme s družstvy od babytenisu až po dospělé. Samozřejmě s těšíme na úspěchy našich hráčů na celostátních turnajích, stejně jako na společné víkendové akce, soustředění, oblíbené kondiční přípravy po kterých bude potřeba pořádná mentální příprava a koučink.

Jak se bude v Zelenči v letošním roce trénovat?

Tato doba moc sportu nepřeje… V letošním roce se po zářijových trénincích na venkovních kurtech přesuneme do kryté haly a budeme si držet palce, že covid nám nezhatí plány a budeme moci hrát. V dubnu pak budeme vyhlížet sluníčko a těšit se na přechod opět na venkovní kurty. V letní sezoně si zahrajeme na příměstských táborech a vyrazíme již na tradiční soustředění do Rakovníka.

S kolika dětmi pracujete? 

Tenisovou školu navštěvuje 100 hráčů ve věku od 4 do 60 let. Na kurtech v Zelenči probíhají pravidelné tréninky 50 dětí a dospělých. Hodiny navštěvují jak rekreační hráči, tak hráči, kteří mají zájem zkusit přípravu na turnaje. Pro ty jsou pak zřízeny speciální výběrové skupiny.

Na začátku září budete mít tradiční Dny otevřených dveří? Jak budou vypadat?

Na dnech otevřených dveřích se těšíme na všechny, kdo by si chtěli tenis a tréninky vyzkoušet. Jsou to dny, kdy se můžete seznámit s některými našimi trenéry. Trenéři s dětmi zahrají a ty mohou zjistit, zda by je tento sport bavil. Pro rodiče jsou pak připravena organizační okénka, kde se dozvědí, jak se do tenisové školy přihlásit, ceny kurzovného a co vše tenisová škola nabízí.

Ondřej KOPA

Sdílet článek

 

 

 

Poslední tištěné číslo

Novinky na síti