Poslední dny prázdnin, ve škole začal přípravný týden!

28. 08. 2023

Zbývá jen několik dnů a letní prázdniny skončí. Děti se do školy vrátí až v pondělí 4. září, pro jejich učitele jsou už letošní prázdniny minulostí. Tak jako jinde i v zelenečské škole totiž začal přípravný týden.

Učitelé musí připravit školu a třídy na začátek školního roku. Ve škole se pilně pracovalo i během prázdnin. Na žáky tak například čeká nová počítačová učebna. Jak je vidět na fotce, na nové přírodovědné laboratoři se stále pracuje a bude dokončena během podzimu.

Přípravný týden tentokrát netradičně začne pro všechny učitele teambuildingem v centru Prahy. Vedení školy se už v minulém týdnu také zúčastnilo úvodního kurzu Ředitel naživo. Zelenečská škola bude příští dva roky součástí tohoto prestižního programu. Ve výběrovém řízení vedle zelenečské školy uspělo dalších patnáct základek z celé České republiky. Podle ředitele zelenečské školy Jiřího Ptáčníka je obrovským benefitem tohoto programu sdílení zkušeností mezi jednotlivými školami. „Je totiž skvělé být součástí desítek lidí, kteří chtějí posouvat sebe a tím i svoje školy, a už nyní jsme navázali kontakty, díky kterým se můžeme navzájem inspirovat, jak naše školy vést,“ dodal ředitel školy pro Zelenečský časopis.

Do zelenečské základní školy bude v letošním školním roce chodit 520 dětí. Celkový počet dětí ale ještě není konečný. V jedné třídě bude v průměru 22 dětí, silnější budou třeba šesté ročníky, které byly i v uplynulém školním roce spojeny.

Ondřej KOPA

Sdílet článek
[ba_social_share icon_color=“#000000″ icon_bg=“#FFFFFF“ icon_placement=“right“ show_text=“off“ item_alignment=“right“ item_spacing=“-1px“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ module_alignment=“right“ custom_margin=“-1px|||||“ global_colors_info=“{}“][ba_social_share_child network_type=“email“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type=“facebook“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type=“whatsapp“ icon_color=“#000000″ icon_bg=“#FFFFFF“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ background_color=“#FFFFFF“ background_enable_color=“on“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][/ba_social_share]

 

 

 

Poslední tištěné číslo

Novinky na síti