Zelenečský časopis slaví třetí narozeniny

24. 06. 2021

První články jsme přinesli v červnu 2018. Od té doby jich bylo v časopise zveřejněno téměř tři stovky. Na propojené facebookové stránce pak publikujeme také fotky a videa ze Zelenče a jeho okolí. Nejvíce čtenářů je ze Zelenče, ale sledují nás i přespolní, což nás moc těší.

Doprava, Historie, Školství, články ze zasedání zastupitelstva a také tipy na výlety. To je nejčtenější obsah. Časopisu se věnujeme ve volném čase, a proto moc děkujeme všem, kteří nám přispěli poskytnutím zajímavých příspěvků, námětů nebo fotek. Náš dík za velký kus práce a spoustu času stráveného zpracováním příběhů ze zelenečské historie patří panu Luďku Kudrnovi. Děkujeme paní Ivě Feltlové.

Výročí je ten nejlepší čas zeptat se také vás, čtenářů, jak se vám časopis čte a zda vám v obsahu něco nechybí. Neváhejte a napište nám. Stačí i krátký tip nebo reakce. Moc se na ně těšíme.

Simona Kopová a Ondřej Kopa

Sdílet článek
[ba_social_share icon_color=“#000000″ icon_bg=“#FFFFFF“ icon_placement=“right“ show_text=“off“ item_alignment=“right“ item_spacing=“-1px“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ module_alignment=“right“ custom_margin=“-1px|||||“ global_colors_info=“{}“][ba_social_share_child network_type=“email“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type=“facebook“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type=“whatsapp“ icon_color=“#000000″ icon_bg=“#FFFFFF“ _builder_version=“4.18.1″ _module_preset=“default“ background_color=“#FFFFFF“ background_enable_color=“on“ global_colors_info=“{}“][/ba_social_share_child][/ba_social_share]

  • Iva Feltlová Zelenečský časopis slaví třetí narozeninyDobrý den, časopis je pro mne důležitým a vlastně i jediným spolehlivým a solidním informátorem o dění v Zelenči. Kromě aktualit přináší i radost z krásných fotografii a potěšení ze zajímavých článků jak z historie, tak i z okolí Zelenče. Všechno, co je důležitou informací pro běžný život, i to co se mi líbí , kopíruji , tisknu a dávám svým kamarádkám, které nemají přístup k internetu. Scházíme se jednou za měsíc, nohy nás už na výlet nedonesou, vzpomínky jsme už dávno sepsaly a tak si jako úkol dáváme na každé setkání přijít se zajímavým příběhem všedního dne a nebo s informací o něčem hezkém nebo dobrém kolem nás. Váš časopis mi velmi pomáhá tato setkání vylepšit. Moc děkuji a přeji další dny naplněné spokojeností!

 

 

 

Poslední tištěné číslo

Novinky na síti