Zelenečský klub seniorů slaví první narozeniny

21. 10. 2019

Klub senior Zeleneč byl založen přesně před rokem. Hned na začátku se do něj přihlásilo přes čtyřicet místních seniorů. Po roce se mohou pochlubit pestrou nabídkou aktivit, které pro sebe připravili.

Zelenečští senioři společně cvičí, jezdí do divadla nebo na společné výlety. Stačí se jen domluvit a jedou. Jen tak vlakem navštívili na jaře Ostravu nebo Baťův kanál. Zelenečským autobusem, který řídí jeden ze zakladatelů klubu Miloš Schütz, pak vyrazili do Drážďan, Českého  ráje nebo na Českolipsko.

Středeční dopoledne měli senioři vyhrazená pro cvičení s Adélou Mikulovou v klubovně na hřišti. Cvičit chodily především dámy, zato ale ve velkém počtu. Stejně úspěšné jsou zájezdy do divadla v Mladé Boleslavi. Naposledy tam zelenečští senioři viděli představení hostujícího Divadla v Řeznické „Můj nejlepší kamarád“.

Dolní oblast Vítkovice

Plavba do Drážďan

Jak říká Libuše Ešnerová, rok utekl seniorům jako voda a společně prožili hodně hezkých akcí: „Všem nám členům Klubu senior přeji hodně zdraví, abychom zvládli ještě co nejvíce nových, krásných zážitků. Na naše společná setkávání se vždy těšíme, jen nám pro ně v Zelenči chybí nějaké komunitní centrum, to bychom si moc přáli. Za podporu našeho Klubu děkujeme zastupitelům a ráda bych poděkovala také Martinu Šafránkovi, který nám vytvořil webové stránky a usnadnil nám tak sdílení informací se všemi členy klubu.“  

Webové stránky www.klubsen.cz informují o plánovaných akcích a ve fotogalerii si mohou senioři připomenout společně strávené chvíle. Další zájemci o členství v klubu se mohou přihlásit e-mailem na adrese info@klubsen.cz nebo prostřednictvím obecního úřadu. Klub seniorů vznikl s podporou obce a je určen všem, kteří chtějí aktivně trávit čas v dobré partě.

Ondřej Kopa

Sdílet článek

 

 

 

Poslední tištěné číslo

Novinky na síti